Vacature: Timmerman
Ben jij een timmerman in hart en nieren die zoekt naar uitdagende(re) projecten, maar wil je de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer van je huidige baan niet missen? Lees dan onderstaand wat jouw nieuwe baan inhoudt. Wij zijn als bouwbedrijf gespecialiseerd in unieke vrijstaande woningen.

Onze projecten
Uiteraard vervullen we naast het bouwen van mooie vrijstaande woningen nog andere opdrachten. Zo verbouwen we momenteel ook een bedrijfspand en renoveren we onder andere twee  jaren ’30 woningen. Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. Neem anders eens een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben. Ons werkgebied is met name Midden-Nederland.

Onze cultuur
Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling. We zijn van oudsher een familiebedrijf wat zorgt voor een informele werksfeer zonder dat we inleveren op professionaliteit. 

Jouw functie
Als timmerman vervul jij samen met je collega voorman je werkzaamheden op de bouwplaats. Je bent als team verantwoordelijk voor één project dat je qua bouwwerkzaamheden – samen met onderaannemers - uitvoert van A tot Z. Hierbij worden jullie aangestuurd en ondersteund door onze projectleiders en werkvoorbereiders. Wij werken naar het gezegde  ‘klant is koning’ en hebben representativiteit, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. 

Wat we van je vragen?
Je hebt 3 > jaar aantoonbare ervaring als Timmerman.
Je bent minimaal in het bezit van je BBL 2
Je hebt je rijbewijs B. 
Je kunt goed samenwerken en neemt graag zelf initiatief.
Je bent representatief en zeer klantgericht.
Je bent secuur en perfectionistisch
Je bent woonachtig in het midden van Nederland.
Je certificering VCA basis is een pre.

Wat wij je bieden?
Naast een vast en gezellig team bieden wij je passende arbeidsvoorwaarden conform leeftijd en ervaring, met de CAO Bouw als uitgangspunt.

Ben jij enthousiast en denk jij onze nieuwe collega te zijn? 
Dan maken we heel graag nader kennis! Stuur je actuele CV met korte motivatie naar Suzanne Bastiaanssen via suzanne@morrenbouw.nl. Heb je toch eerst nog even een vraag, bellen mag altijd  033-2862614.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

BM Vacature
  • Bouwbedrijf Morren BV
  • Stationsweg Oost 259
  • 3931 MC Woudenberg
  • info@morrenbouw.nl
  • T 033 - 286 2614
  • Copyright © 2018 Bouwbedrijf Morren BV. Alle rechten voorbehouden
  • Sitemap