Bouwbedrijf Morren realiseert eerste nieuwbouwwoning voor PrachtNova.

Den Dolder, donderdag 23-7-2015 – Gisteren vond de officiële oplevering plaats van de eerste gerealiseerde nieuwbouwwoning onder de vleugels van PrachtNova Verbouwmanagers.

De afgelopen maanden hebben Pracht Partners PUUR Bouwbegeleiding en Bouwbedrijf Morren hard gewerkt aan de bouw van deze vrijstaande villa. Het is het eerste project dat van tekentafel tot aan de oplevering geheel in handen van PrachtNova lag en zo de opdrachtgever volledig ontzorgde tijdens de bouwperiode.

“Geheel ontzorgen, dat is ons doel. Het (ver)bouwen uit handen geven, maar wel met het vertrouwen dat het goed komt. Zo is naast PrachtNova Aankoopmakelaars ook PrachtNova Verbouwmanagers ontstaan. Ik merkte dat mijn klanten vaak direct grote verbouwplannen hadden bij de aankoop van hun nieuwe woning, maar opzagen tegen de welbekende verbouwstress en het regelwerk. Dat neem ik met PrachtNova Verbouwmanagers uit handen. Met verbouwtrajecten hebben we inmiddels ruime ervaring, maar met het ontwerpen en bouwen van een compleet nieuw huis gaat een langer traject gepaard. Ik ben trots dat hier nu het eerste resultaat in is behaald.” zegt Gerda Wiegers, eigenaar PrachtNova.

PrachtNova Verbouwmanagers heeft bij haar oprichting in 2014 een aantal partners geselecteerd waarmee kwaliteit en kunde richting klant wordt gegarandeerd. De klant kiest zelf, doormiddel van gesprekken en op basis van offertes en voorstellen, de partijen die het meest passend zijn. 

“Ik ben trots op het eindresultaat en zeer tevreden over het verloop van de bouw. Dat ging vlekkeloos. Niet alleen werd de klant in deze samenwerking ontzorgd. Ook wij, als bouwbedrijf, merkte een versnelling en efficiëntie. Door de ‘spin-in-web’- functie vanuit PUUR Bouwbegeleiding werden beslissingen, die toch al gauw over diverse schijven gaan, sneller genomen. Anticiperen ging daarnaast makkelijk door de professionele invulling die we met alle partners vooraf al hebben gegeven aan de aanpak van een dergelijke partnersamenwerking. We kunnen snel schakelen en een (ver)bouwtraject direct starten.” aldus Gert Morren, eigenaar en directeur Bouwbedrijf Morren.

Het bouwtraject van een tweede nieuwbouw woning met deze samenstelling van Pracht Partners gaat na de bouwvak van start.

DenDolder Social Media
  • Bouwbedrijf Morren BV
  • Stationsweg Oost 259
  • 3931 ER Woudenberg
  • info@morrenbouw.nl
  • T 033 - 286 2614