Copierwoning te Zeist wint Reynaers Projectprijs 2015

Woudenberg, 18-01-2016 - De door ons verbouwde ‘Copierwoning’ is door het publiek gekozen als winnaar van de Reynaers Projectprijs 2015. Nadat de vakjury acht projecten nomineerde, koos het publiek via een online stemming de uiteindelijke winnaar: de Copierwoning te Bosch en Duin (Zeist). 

De Copierwoning, een ontwerp van architectenbureau Jevanhet Architectuur, gerealiseerd door gevelbouwer Haro Aluminium, kreeg ruim 20% van alle door het publiek uitgebrachte stemmen en was daarmee de onbetwiste winnaar.

De vakjury zei het volgende over het project: “Binnen de stringente eisen van het bestemmingsplan en met respect voor het bestaande pand, is een flink volume over twee lagen gerealiseerd. Daar waar het witte, bestaande huis een introvert karakter heeft, durft het nieuw bouwdeel stoer voor de dag te komen met donkere baksteen en donkere kozijnen. Een geheel beglaasde doorgang verbindt de twee architectonische uitersten, die bij gedetailleerde beschouwing toch heel veel gemeen blijken te hebben”.

Wij feliciteren Jeroen van Hettema van Jevanhet Architectuur en Haro Aluminium Veenendaal B.V. van harte met deze mooie overwinning!

Reynaers winnaar v2
  • Bouwbedrijf Morren BV
  • Stationsweg Oost 259
  • 3931 ER Woudenberg
  • info@morrenbouw.nl
  • T 033 - 286 2614