1. maas2 haminga
Onze diensten

Nieuwbouw

Wij durven ons inmiddels specialist te noemen in het bouwen van bijzondere vrije-sectorwoningen. In de afgelopen jaren hebben we voor veel opdrachtgevers hun droomhuis mogen realiseren. Mooie en bijzondere ontwerpen. Altijd anders, altijd uniek!  In veel gevallen wordt vernieuwende en duurzame technologie verwerkt. Denk hierbij onder andere aan domotica en duurzame installaties. Dankzij ons netwerk aan gespecialiseerde partners kunnen wij deze wensen zeker vervullen.

Ook zakelijk kunt u zo uw dromen hebben. Maak het bespreekbaar met ons. Wij hebben ruime ervaring met utiliteitsbouw in uiteenlopende marktsegmenten. In de praktijk hebben we gemerkt dat utiliteitsbouw één overeenkomstige deler heeft. De opdrachtgever vraagt om volledige ontzorging. Geen probleem. U runt uw business, wij zorgen voor die van ons; uw project in deze.

Klik hier voor het bekijken van een aantal door ons gerealiseerde woningen en bedrijfspanden.

Verbouw en uitbreiding

Uw huidige woonomgeving voelt nog als ‘thuis’. Toch heeft u wensen ter bevordering van uw wooncomfort. Een aan- of uitbouw. Of wellicht wenst u uw huis geheel te vernieuwen naar de huidige woonstandaarden. Ook hier bieden wij graag de helpende hand en adviseren u vrijblijvend of uw wensen en ideeën haalbaar zijn, zowel binnen het technische- als het kostenaspect.  Wij hebben reeds tal van woningen verbouwd en uitgebreid. Zowel karakteristieke panden - waarbij het de kunst is zo goed mogelijk aansluiting te vinden bij de authentieke bouwstijl - als moderne woningen – die vaak onder architectonisch toezicht staan. 

Klik hier voor het bekijken van een aantal door ons gerealiseerde verbouw- en uitbreidingsprojecten.

Herbestemming en renovatie

Wij voelen ons thuis in bouwprojecten waar het gaat om liefde voor erfgoed en ambacht. Oude, vaak monumentale, bouwwerken krijgen steeds vaker een nieuwe bestemming; een schaapskooi wordt kantoor, een kerk verandert in wooncomplex of een landhuis wordt verbouwd tot horecabedrijf. Stuk voor stuk voorbeelden van herbestemmingen waarbij de karakteristieke en gezichtsbepalende architectuur vaak in tact dient te blijven, terwijl interieur en leefstandaard om modernisatie vragen. 

Wij hebben al vele herbestemming, restauraties en renovaties mogen uitvoeren. Het vergt precisie, vakmanschap en passie. Exact datgene dat wij in huis hebben. We kunnen u dus zeker van dienst zijn bij de restauratie en renovatie van uw prachtige (woon)object om deze volledig tot zijn recht te laten komen; in aanzien, karakter en functionaliteit. 

Klik hier voor het bekijken van een door ons gerenoveerde panden en herbestemmingsprojecten.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw woning(en) of bedrijfspand(en) kunt u bij ons terecht. Goed onderhoud zorgt er onder andere voor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft en u uw optimale woon- of werkomgeving behoudt. Voor diverse bedrijven, gemeentelijke instanties en woningbouwverenigingen verzorgen wij periodiek onderhoud, reparaties en (kleine) verbouwingen.

  • Bouwbedrijf Morren BV
  • Stationsweg Oost 259
  • 3931 ER Woudenberg
  • info@morrenbouw.nl
  • T 033 - 286 2614