CowHills 1 1920x1100CowHills 5 1920x1100CowHills 10 1920x1100CowHills 4 1920x1100

Cow Hills Maarn

Project:
Herbestemming kerk tot kantoor
Opdrachtgever:
Cow Hills Retail
Materialen:
Glazen uitbouw, interieur berkenplex
Projectomschrijving:

Met respect voor de omgeving en het aanzicht zijn de kerk en het tussendeel naar voormalige pastorie volledig gerenoveerd en herbouwd als kantoor. En zo is het karakteristieke beeld behouden voor het dorp.Binnen herinneren details nog aan de voormalige kerkbestemming. De klokkentoren - met de gerepareerde en opgepoetste klok - is ook binnen zichtbaar, compleet met touw. Het geheel met hout afgewerkte kerkgedeelte, vloeren in twee niveaus waardoor de ramen bij de werkvloer betrokken worden, deels verlaagd plafond waarboven techniek is weggewerkt en de naadloze overgang naar het geheel nieuw gebouwde deel tussen het huis en de kerk. Ook de serre heeft een nieuwe functie, hier is nu het bedrijfsrestaurant met terras voor de 25 medewerkers.

CowHills 3 951x951
CowHills 9 951x951
CowHills 10 1920x1100
CowHills 8 951x951
CowHills 6 951x951
608