Rabo2 1920x1100Rabo6 1920x1100Rabo4 1920x1100Rabo3 1920x1100Rabo1 1920x1100

Rabobank Barneveld

Project:
Nieuwe duurzame inrichting Rabobank
Opdrachtgever:
Rabobank Gelderse Vallei
Architect:
Zenber
Materialen:
Gerecyclede materialen zoals gebruikt meubilair, plastic flessen, visnetten en post-consumer tapijtvezels
Projectomschrijving:

‘Het Nieuwe Werken’ is bij de nieuwe inrichting een belangrijk sleutelwoord. In het representatieve interieur kunnen de medewerkers van de Rabobank hun klanten op eigentijdse wijze gastvrij ontvangen. In de multifunctionele klantzone op de begane grond zijn diverse overleg ruimten, een werkcafé en een presentatie ruimte zodat de bankmedewerkers hun klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Bij de herinrichting van de werkomgevingen op de verdiepingen vindt een maximalisatie van het aantal werkplekken plaats. 

Rabo2 951x951
Rabo6 951x951
Rabo5 1920x1100
Rabo3 951x951
Rabo1 951x951
608