Onze vacatures

Werken bij

Sfeer

Onze cultuur

Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling.

We zijn van oudsher een familiebedrijf wat zorgt voor een informele werksfeer zonder dat we inleveren op professionaliteit.  Vorig jaar zijn we in ons nieuwe bedrijfspand aan de Parallelweg 9 getrokken. Dus alles is nieuw en…dat is best een feestje! Op vrijdagmiddag sluiten we vaak af met een biertje en een potje kaarten of darten in onze kantine. Niet verplicht, wel gezellig!

De laatste vrijdag van de maand starten we dat biertje met een toolbox want we zijn een erkend VCA** bedrijf en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor opleiding en persoonlijk groei. We vinden het belangrijk je hierin te stimuleren en motiveren.

Openstaande vacatures

Kom werken bij Morrenbouw

Morrenbouw is altijd op zoek naar ondernemende vakmensen: nieuwe collega’s die net als wij uitdagende projecten zoeken, innovatieve technieken interessant vinden en trots zijn op hun werk. Die waarde hechten aan werken in een bedrijf dat investeert in mensen, bijvoorbeeld via trainingen en opleidingen. Een bedrijf waar bovendien tijd is voor gezelligheid. Spreken onze projecten, onze werkwijze en onze bedrijfscultuur jou aan?

Projectleider

Wat ga je doen? Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het technische, commerciële en financiële resultaat van de lopende projecten. […]

Voorman / uitvoerder

Wat ga je doen? Als voorman / (meewerkend) uitvoerder vervul jij samen met je collega/maat je werkzaamheden op de bouwplaats. […]

Werkvoorbereider

Wat ga je doen? Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van een project. Vanaf het […]

Uniek

Onze projecten

We durven wel te zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Ontworpen door vooraanstaande architecten in Nederland en vaak voorzien van waanzinnige en uniek details; geheel off grid, binnenzwembad, inpandige garage voorzien van autolift (zodat er meer auto’s in passen) etc. Gewoon gaaf om aan mee te mogen bouwen. Maar we vervullen ook nog andere projecten. Zo bouwden we onlangs een heel groot bedrijfspand voor een internationaal bruidsmodemerk, voorzagen we de berg in Leersum van 19 beauty’s van woningen en zijn we bezig met de complete renovatie van een oude boerderij.

Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. En als gezegd; we bouwen bijna altijd in de regio, dus je reistijd is beperkt. Neem anders eens een kijkje bij onze projecten of werk in uitvoering hier op de website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben of waar we momenteel aan werken.