CheeseWorks-0037
CheeseWorks-0047
CheeseWorks-0077
scroll

# GEZOCHT (JUNIOR) WERKVOORBEREIDER

Je bent op onze website beland dus jouw interesse is gewekt! Maar we snappen ook dat je graag eerst nog even iets meer leest voor je je sollicitatie stuurt. Daarom hebben we onderstaand alvast het één en ander voor je op papier gezet.

 
scroll

Jouw werk...

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van een project. Vanaf het moment van opdracht bereid jij het bouwproject voor. Je controleert bestek-, werk- en detailtekeningen en maakt aan de hand hiervan eventuele werktekeningen in archicad of autocad. Je hebt contact met opdrachtgevers, architecten en overig betrokkenen. Je onderzoekt alternatieve bouwmethoden. Signaleert meer- en minderwerk. Vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en vergelijkt deze. Je bereidt de inkoop voor en  draagt zorg voor het archief per project. Je ondersteunt bij het opstellen en bijstellen van werk- en leveringschema’s. 

Je voert deze werkzaamheden voor diverse bouwtrajecten tegelijk uit. Goed kunnen plannen en gestructureerd en overzichtelijk kunnen werken zijn daarom noodzaak. Net als een pro-actieve houding; je ziet het als een uitdaging om iedereen steeds een stap voor te blijven. Daarnaast weet je op een tactische manier leveringen en deadlines naar je hand te zetten en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Primair ondersteun je de projectleiders, maar op kleinschaligere projecten kan het voorkomen dat je de projectleidersrol hebt.

 
scroll

Onze projecten...

We durven wel te zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Ontworpen door vooraanstaande architecten in Nederland en vaak voorzien van waanzinnige en uniek details. De gekste dingen komen langs; een woning geheel off grid bouwen, een royaal binnenzwembad realiseren of een inpandige garage voorzien van een autolift zodat er meer auto’s in passen zijn daar een paar voorbeelden van. Gewoon gaaf om aan mee te werken! Maar we vervullen ook nog andere projecten. Zo bouwen we momenteel een heel groot bedrijfspand voor een internationaal bruidsmodemerk, voorzien we de berg in Leersum van 19 beauty’s van woningen en ronden we net een enorme renovatieklus af van een traditionele villa in Blaricum. 

Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. Neem anders eens een kijkje bij onze projecten of werk in uitvoering hier op de website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben of waar we momenteel aan werken.  

 
scroll

Onze cultuur...

Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling. Eind vorig jaar zijn we in ons nieuwe bedrijfspand aan de Parallelweg 9 getrokken. Dus alles is nieuw en…dat is best een feestje! 
Op vrijdagmiddag sluiten we vaak (nu even niet vanwege Corona) af met een biertje en een potje kaarten of darten in onze kantine. Niet verplicht, wel gezellig! De laatste vrijdag van de maand starten we dat biertje met een toolbox want we zijn een erkend VCA** bedrijf en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor opleiding en persoonlijk groei. We vinden het belangrijk je hierin te stimuleren en motiveren.

 
scroll

Hebben we je na dit verhaal enthousiast gekregen en beschik jij over een onlangs afgerond HBO Bouwkunde / BOL4 diploma of heb je  < 5 jaar werkervaring in een gelijksoortige functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Dan horen wij graag van je! Bel 06-14992327 of mail je CV en motivatie naar  gert@morrenbouw.nl.

Je kunt tot 31 december a.s. reageren.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

628