CheeseWorks-0037
CheeseWorks-0047
CheeseWorks-0077
scroll

# GEZOCHT PROJECTLEIDER

Check! Je bent op onze website beland, dus jouw interesse is gewekt :-)...

Het liefst vertellen we je graag persoonlijk iets over ons bedrijf. We weten immers zeker dat je dan het beste beeld van ons krijgt. Van onze projecten, die echt heel gaaf en onderscheidend zijn. Maar ook van onze bedrijfscultuur; de sfeer en gezelligheid onderling. Dus bel (033-2862614) of mail (suzanne@morrenbouw.nl) gerust voor de vrijblijvende kop koffie.

Mocht je nu toch eerst iets meer willen weten over ons...lees dan de tekst hieronder. Daar hebben we geprobeerd het één en ander alvast voor je op te schrijven.

 
scroll

Wat ga je doen?

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het technische, commerciële en financiële resultaat van de lopende projecten. Vanaf opdracht tot en met de nazorg ligt het bouwtraject in jouw handen. Je onderhoud de contacten met de opdrachtgevers, architecten, onderaannemers e.a. betrokkenen. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider die jou helpt bij de inkoop, voorbereidingen en de planning en stuurt het betreffende projectteam op de bouw aan. Kwaliteit heb je hierbij hoog in het vaandel staan, evenals de veiligheid. Minimaal één keer per week bezoek je dan ook de projecten onder jouw verantwoordelijkheid en stuurt bij waar nodig. 

Je voert deze werkzaamheden voor diverse bouwtrajecten te gelijk uit. Goed kunnen plannen en gestructureerd en overzichtelijk kunnen werken zijn daarom noodzaak. Net als een pro-actieve houding en  de beschikking over communicatieve vaardigheden; je weet op juiste wijze de opdrachtgever, architect, leveranciers en alle werklieden op de bouwplaats zo (aan) te sturen dat je ze continu een stap voor bent. Dit uiteraard zonder verlies van kwaliteit op het beoogde resultaat.  Je weet mensen aan je te binden en signaleert makkelijke nieuwe projectkansen.

Wij vragen;
• Een afgeronde bouwkundige opleiding;
• Een aantal jaar werkervaring als werkvoorbereider of projectleider;
• Ervaring met Autocad of Archicad.

 
scroll

Onze projecten...

We durven wel te zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Ontworpen door vooraanstaande architecten in Nederland en vaak voorzien van waanzinnige en uniek details. De gekste dingen komen langs; een woning geheel off grid bouwen, een royaal binnenzwembad realiseren of een inpandige garage voorzien van een autolift zodat er meer auto’s in passen zijn daar een paar voorbeelden van. Gewoon gaaf om aan mee te werken! Maar we vervullen ook nog andere projecten. Zo bouwen we momenteel een groot bedrijfspand / showroom voor een badkamer- en installatiebedrijf en voorzien we Maarn van prachtig blok van woningen en appartementen.

Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. Neem anders eens een kijkje bij onze projecten of werk in uitvoering hier op de website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben of waar we momenteel aan werken.  

 
scroll

Onze cultuur...

Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling. Eind 2020 zijn we in ons nieuwe bedrijfspand aan de Parallelweg 9 getrokken. Dus alles is nieuw en…dat is best een feestje! 
Op vrijdagmiddag sluiten we vaak af met een drankje en een potje kaarten of darten in onze kantine. Niet verplicht, wel gezellig! De laatste vrijdag van de maand starten we dat drankje met een toolbox want we zijn een erkend VCA** bedrijf en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor opleiding en persoonlijk groei. We vinden het belangrijk je hierin te stimuleren en motiveren.

Je kunt de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:
• Je komt in de bouw CAO; afhankelijk van kennis en ervaring wordt het salaris bepaald;
• je kan gebruik maken van de poolauto;
• een flexibele werkweek; denk aan een papa-dag of thuiswerkmiddag behoort tot de mogelijkheden;
• een nieuw kantoorpand van alle gemakken voorzien!

 
scroll

Hebben we je na dit verhaal enthousiast gekregen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan Suzanne (suzanne@morrenbouw.nl) 

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

629