SliderZwartwitBruil3 1920x1100 nieuw
CheeseWorks-0055nieuw 1920x1100
SliderZwartwitBruil 1920x1100 nieuw
KROON 1 nieuw zww 1920x1100
CheeseWorks-0001nieuw 1920x1100
CheeseWorks-0052-1920x1100
CheeseWorks-0037nieuw 1920x1100
scroll

#GEZOCHT Timmerman en/of Voorman (uitvoerder)

Check! Je bent op onze website beland dus een beetje interesse is er wel gewekt :-)...

Het liefst vertellen we je graag persoonlijk iets over ons bedrijf. We weten immers zeker dat je dan het beste beeld van ons krijgt. Van onze projecten, die echt heel gaaf en onderscheidend zijn. Maar ook van onze bedrijfscultuur; de sfeer en gezelligheid onderling. Dus bel (06-14992327) of mail (gert@morrenbouw.nl) nou gerust voor de vrijblijvende kop koffie.

Mocht je nu toch eerst iets meer willen weten over ons...lees dan de tekst hieronder. Daar hebben we geprobeerd het één en ander alvast voor je op te schrijven.

 
scroll

Onze projecten...

We durven wel te zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Ontworpen door vooraanstaande architecten in Nederland en vaak voorzien van waanzinnige en uniek details; geheel off grid, binnenzwembad, inpandige garage voorzien van autolift (zodat er meer auto’s in passen ) etc. Gewoon gaaf om aan mee te mogen bouwen. Maar we vervullen ook nog andere projecten. Zo bouwen we momenteel een heel groot bedrijfspand voor een internationaal bruidsmodemerk, voorzien we de berg in Leersum van 19 beauty’s van woningen en ronden we net een enorme renovatieklus af van een traditionele villa in Blaricum. 
Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. En als gezegd; we bouwen bijna altijd in de regio, dus je reistijd is beperkt. Neem anders eens een kijkje bij onze projecten of werk in uitvoering hier op de website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben of waar we momenteel aan werken.

 
scroll

Onze cultuur...

Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling. We zijn van oudsher een familiebedrijf wat zorgt voor een informele werksfeer zonder dat we inleveren op professionaliteit.  Eind vorig jaar zijn we in ons nieuwe bedrijfspand aan de Parallelweg 9 getrokken. Dus alles is nieuw en…dat is best een feestje! Op vrijdagmiddag sluiten we vaak (nu even niet vanwege Corona) af met een biertje en een potje kaarten of darten in onze kantine. Niet verplicht, wel gezellig! De laatste vrijdag van de maand starten we dat biertje met een toolbox want we zijn een erkend VCA** bedrijf en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor opleiding en persoonlijk groei. We vinden het belangrijk je hierin te stimuleren en motiveren.

 
scroll

Jouw werk...

Als timmerman of voorman vervul jij samen met je collega/maat je werkzaamheden op de bouwplaats. Je bent als team verantwoordelijk voor één project dat je qua bouwwerkzaamheden – samen met onderaannemers - uitvoert van A tot Z. Hierbij worden jullie aangestuurd en ondersteund door onze projectleiders en werkvoorbereiders. Wij werken naar het gezegde  ‘klant is koning’ en hebben representativiteit, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat verwachten wij van jou maar andersom zorgen wij er ook voor dat het jou op die pijlers aan niets ontbreekt; mooie werkkleding, kwaliteit gereedschap en de juiste PBM’s vinden we belangrijk. Mocht je als voorman bij ons in dienst treden dan richten we samen je bus in met de beste gereedschappen.

scroll

Hebben we je na dit verhaal alsnog enthousiast gekregen? Neem dan nu gelijk even contact Gert Morren.  Bel 06-14992327 of mail gert@morrenbouw.nl.

627