CheeseWorks-0037
CheeseWorks-0047
CheeseWorks-0077
scroll

# GEZOCHT WERKVOORBEREIDER

Check! Je bent op onze website beland, dus jouw interesse is gewekt :-)...

Het liefst vertellen we je graag persoonlijk iets over ons bedrijf. We weten immers zeker dat je dan het beste beeld van ons krijgt. Van onze projecten, die echt heel gaaf en onderscheidend zijn. Maar ook van onze bedrijfscultuur; de sfeer en gezelligheid onderling. Dus bel (033-2862614) of mail (suzanne@morrenbouw.nl) gerust voor de vrijblijvende kop koffie.

Mocht je nu toch eerst iets meer willen weten over ons...lees dan de tekst hieronder. Daar hebben we geprobeerd het één en ander alvast voor je op te schrijven.

 
scroll

Wat ga je doen?

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van een project. Vanaf het moment van de getekende opdracht bereid jij het bouwproject voor. Je vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en vergelijkt deze met elkaar. Je bereidt de inkoop voor en draagt zorg voor het archief per project. Je ondersteunt bij het opstellen en bijstellen van werk- en levering schema’s. Deze werkzaamheden voer je uit voor diverse bouwprojecten tegelijk. Je werkt veel samen met de projectleider, tevens zijn dit ook jouw doorgroeimogelijkheden. Verder zijn jouw focusgebieden:
• Het controleren van bestek-, werk- en detailtekeningen;
• het contact onderhouden met opdrachtgevers, architecten en overig betrokkenen;
• het signaleren van meer- en minderwerk;
• het onderzoeken van alternatieve bouwmethoden.

Je bent verantwoordelijk voor de lopende projecten en weet deze goed te plannen. Je ziet het als een uitdaging om iedereen een stapje voor te blijven. Daarnaast weet je op een slimme manier deadlines naar je hand te zetten door je sterke communicatieve vaardigheden. Je bent positief en optimistisch ingesteld, een belangrijke eigenschap binnen Morrenbouw. Daarnaast vragen wij:
• Een afgeronde bouwkundige opleiding;
• een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• je kan goed communiceren met diverse partijen/niveaus;
• je hebt gewerkt met Autocad of Archicad.

 
scroll

Onze projecten...

We durven wel te zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het bouwen van unieke vrijstaande woningen. Ontworpen door vooraanstaande architecten in Nederland en vaak voorzien van waanzinnige en uniek details. De gekste dingen komen langs; een woning geheel off grid bouwen, een royaal binnenzwembad realiseren of een inpandige garage voorzien van een autolift zodat er meer auto’s in passen zijn daar een paar voorbeelden van. Gewoon gaaf om aan mee te werken! Maar we vervullen ook nog andere projecten. Zo bouwen we momenteel een groot bedrijfspand / showroom voor een badkamer- en installatiebedrijf en voorzien we Maarn van prachtig blok van woningen en appartementen.

Onze projecten hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen; ze zijn uniek in hun soort. Geen project is gelijk en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. Neem anders eens een kijkje bij onze projecten of werk in uitvoering hier op de website om een indruk te krijgen van wat we zoal gebouwd hebben of waar we momenteel aan werken.  

 
scroll

Onze cultuur...

Wij werken met ongeveer 30 collega’s. Daarmee behoren we tot een middelgroot bouwbedrijf, wat ons goed past. We kunnen mooie projecten uitvoeren, maar weten tegelijkertijd de lijntjes kort en het contact persoonlijk te houden. Dit geldt richting opdrachtgevers, maar ook onderling. Eind 2020 zijn we in ons nieuwe bedrijfspand aan de Parallelweg 9 getrokken. Dus alles is nieuw en…dat is best een feestje! 
Op vrijdagmiddag sluiten we vaak af met een drankje en een potje kaarten of darten in onze kantine. Niet verplicht, wel gezellig! De laatste vrijdag van de maand starten we dat drankje met een toolbox want we zijn een erkend VCA** bedrijf en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor opleiding en persoonlijk groei. We vinden het belangrijk je hierin te stimuleren en motiveren.

Je kunt de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:
• Je komt in de bouw CAO; afhankelijk van kennis en ervaring wordt het salaris bepaald;
• je kan gebruik maken van de poolauto;
• een flexibele werkweek; denk aan een papa-dag of thuiswerkmiddag behoort tot de mogelijkheden;
• een nieuw kantoorpand van alle gemakken voorzien!

 
scroll

Hebben we je na dit verhaal enthousiast gekregen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan Suzanne (suzanne@morrenbouw.nl) 

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

628