Over Ons

Een slagvaardige bouwer

Met een team van meer dan 30 kundige bouwvakmensen zijn we een middelgroot familiebedrijf. Dit voelt goed, dit past ons; we hebben ruim voldoende slagkracht om unieke woningen en bedrijfspanden te realiseren, een aan- of uitbouw te plaatsen, of om uw (monumentale) pand te restaureren of renoveren. Tegelijkertijd blijven de lijntjes kort en het contact persoonlijk.

We zijn sterk betrokken bij u als opdrachtgever en gewend aan moderne innovatieve constructies, bouwmethodes en technieken. Uiteraard  zonder verlies van traditioneel vakmanschap. Een bouwplan kan ons niet uitdagend en complex genoeg zijn. Ons werkgebied is met name Midden-Nederland. De meeste gerealiseerde projecten bevinden zich op de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei, Eemland, het Gooi en de Vechtstreek. 

We beschikken over een scherp oog; voor kosten, planning en kwaliteit. Deze elementen dienen continue in balans te zijn. Een strakke bouwregie en stipte planning zijn voor ons het fundament van ons werk. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor net die extra kwaliteit in uitvoering. 

Een netwerk met slagkracht

Tijdens een bouwproject komen veel technische disciplines samen. Wij hebben een groot netwerk aan vakspecialisten. Betrouwbare partners op het gebied van installatietechniek, domotica, licht en gespecialiseerde afwerking. Mede door dit netwerk is er direct de beschikking over een bron van vakkennis waar u als opdrachtgever van profiteert.  Met onze partners vormen we een op-elkaar-ingespeeld team. Het biedt ons slagkracht waardoor we die beloofde planning en afgesproken begroting met u kunnen nakomen.

MorrenWoudenberg
  • Bouwbedrijf Morren BV
  • Stationsweg Oost 259
  • 3931 ER Woudenberg
  • info@morrenbouw.nl
  • T 033 - 286 2614