Meer dan 30 kundige bouwvakmensen

Over ons

Traditioneel vakmanschap

Sterk betrokken bij u en uw bouwplan

Morrenbouw is met een team van meer dan 30 kundige bouwvakmensen een middelgroot familiebedrijf.

Traditioneel vakmanschap is de basis van ons werk. We hebben ruim voldoende slagkracht om unieke woningen en bedrijfspanden te realiseren, een aan- of uitbouw te plaatsen of om uw (monumentale) pand te restaureren, renoveren of herbestemmen. Tegelijkertijd blijven de lijnen kort en het contact persoonlijk, onze medewerkers zijn sterk betrokken bij u als opdrachtgever. Morrenbouw heeft veel ervaring met moderne innovatieve constructies, bouwmethodes en technieken.

Een bouwplan kan ons niet uitdagend en complex genoeg zijn.

Ons werkgebied is met name Midden-Nederland. We beschikken over een scherp oog; voor kosten, planning en kwaliteit. Deze elementen dienen continue in balans te zijn. Een strakke bouwregie en stipte planning zijn het fundament van ons werk. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor net die extra kwaliteit in uitvoering.

Vakspecialisten

Netwerk met slagkracht

Tijdens een bouwproject komen veel technische disciplines samen. Morrenbouw heeft een groot netwerk aan vakspecialisten. Betrouwbare partners op het gebied van installatietechniek, domotica, licht en gespecialiseerde afwerking. Dankzij dit netwerk beschikken we over een bron aan vakkennis waar u als opdrachtgever van profiteert. Met onze partners vormen we een ingespeeld team. Het biedt ons slagkracht waardoor we planning en begrotingen waarmaken.