Project

CowHills in Maarn

Met respect voor de omgeving en het aanzicht zijn de kerk en het tussendeel naar voormalige pastorie volledig gerenoveerd en herbouwd als kantoor. En zo is het karakteristieke beeld behouden voor het dorp.Binnen herinneren details nog aan de voormalige kerkbestemming. De klokkentoren – met de gerepareerde en opgepoetste klok – is ook binnen zichtbaar, compleet met touw. Het geheel met hout afgewerkte kerkgedeelte, vloeren in twee niveaus waardoor de ramen bij de werkvloer betrokken worden, deels verlaagd plafond waarboven techniek is weggewerkt en de naadloze overgang naar het geheel nieuw gebouwde deel tussen het huis en de kerk. Ook de serre heeft een nieuwe functie, hier is nu het bedrijfsrestaurant met terras voor de 25 medewerkers.

Materialen

Glazen uitbouw, interieur berkenplex

Locatie

Maarn

Opdrachtgever

Cow Hills Retail

Volgende project

Vrijstaande woning in Amerongen

Bekijk dit project